får gåshud och fäller en tår till gamla repriser, klipper luggen alltför kort

 

Utkast: Maj 17, 2011

raderar vänner på rullande band, utan eftertanke. de försvinner ur mitt liv med ett klick. det känns bra, raderar en. det känns fint. raderar två. det känns bättre. raderar tio. tio blir till 20. och tio därtill. 

vi förefaller att förfalla. förfallet förefaller förträffligt. det träffar rakt i hjärtat. träffen träffar som en seriekrock. vi krokar arm och krökar på fredagkvällarna. kvällarna är bara barn. barnet blir natt. natten blir tre. trotsålder. trots vår trotsiga ålder spatserar vi stockholms gator. stockholms gator är farliga. vi gör stockholms gator farligare. vi spatserar till jerusalem. en helig plats med blommigt kakel. fylld med frityrångor och hommous. in i microvågsugnen. där snart alla näringsämnen blir till luft. 29 kronor fattigare för näringsfattig micromat. teorier kring konspirationer. jerusalem har avtal med stockholms lokaltrafik. bra för dem. dumt att hoppa av en station för tidigt. då får man spatsera hem på farligt kalla stockholmsgator på tom mage. men vi blev aldrig 29 kronor fattigare. vaknar upp med obehag. en påse meloner. 15 pantade burkar. Hej, nu går jag.


och bilen går bra?

åh, det där livet, livet, livet. vad blev det av med det där livet? varför tar du inte tag i ditt jävla liv FÖR I HELVETE!?!?!?!!?
börjar bli obehagligt. klumpen växer så att det knakar i min stackars kista. 19 rester. 13 dagar. sen är det slut. det kommer bli köttiga veckor kan jag säga dig. hohojaja. hänger lite med mina kära kamrater ångesten och paniken. står och stampar på ett och samma ställe



måste även tillägga att jag vill bränna mina grannar på bål. tusen gånger om. BLIR ARG VILL DÖDA
dygnet runt strömmar det ut förskräcklig musik ur deras högtalare. snart traskar jag en våning upp och frågar dem hur i självaste fan de orkar med sig själva. undrar. verkligen.


RSS 2.0