magiskt men tragiskt

ibland önskar jag att jag kunde byta vardag som jag byter strumpor. när livet känns tungt, ångestfyllt och jobbigt så skulle jag bara kunna ta av mig strumporna och lägga dem i tvättkorgen, därefter sätta på mig ett par nya. I de nya strumporna kanske jag befinner mig i en helt annan stad, i ett par helt andra skor. där traskar skorna längs okända gator, där möter blickar okända blickar och läppar okända läppar. i de nya strumporna mår jag bra. när jag tröttnat på de nya strumporna sätter jag på mig mina gamla strumpor,
och förhoppningsvis har tvättmaskinen snurrat bort de gamla problemen. då skulle jag le mot världen även i de gamla strumporna.

det vore ganska bra, om livet vore som ett par smutsiga strumpor.
men inget är magiskt, som en viss man en gång sjöng
men visst är han bra, den där mannen, när han får livet att kännas lite lättare

Kommentarer
Postat av: En vän

vad fint du skriver min vän! Precis så känner jag också ibland! Är så jävla trött på allt som händer det är som ingenting. Vill göra saker som känns viktigt att göra men alltid måste man tänka på framtida planer men helst skulle man bara vilja leva i nuet.



Åh fina vän kommer alltid och förevigt vara vid din sida. Idag kom jag och tänkte på hur hemsk det skulle vara om du en dag bara var borta och aldrig kom tillbaka. Oj vilken lång kommentar detta blev hahah du är fin och bra!

Vi ses snart!

2011-03-22 @ 11:06:01
URL: http://qfuu.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0